Kunstworkshops. Foto: Anita Erkelens
Kunstworkshops. Foto: Anita Erkelens Anita Erkelens

55-plussers kunstzinnig aan de slag bij Waterrijk op Dichteren

vr 10 sep 2021, 15:08 Cultuur

DOETINCHEM - Ontmoeten mag weer. Noabers van Waterrijk en Lang Leve Kunst en Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf houden daarom een drietal creatieve middagen voor bewoners van woonzorg complex Waterrijk en 55-plus buurtbewoners uit Dichteren.

De bewoners van Waterrijk en de naobers uit Dichteren gaan onder begeleiding van een kunstenaar op drie vrijdagen aan de slag. Het is mogelijk om aan één workshop mee te doen, maar ook aan alle drie.
Bewoners van Dichteren die boven de 55 jaar zijn, kunnen zich inschrijven. Zij kunnen meedoen op vrijdag 17 september met Linda ten Dam, vrijdag 8 oktober met Heike Engel en vrijdag 12 november met Ankie van den Nieuwenhuijzen.
De workshops zijn van 14.30 tot 16.00 uur.
Opgave is mogelijk op woensdag- of donderdagochtend op bij Dana Nijkamp of Diny Sanders in de ontmoetingsruimte van Waterrijk. Steek een briefje met opgave in de blauwe brievenbus of stuur een e-mail naar langlevekunst@amphion.nl.
Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap organiseert kunstactiviteiten voor ouderen met als doel samen van mooie momenten te genieten. Partners van het programma zijn Markenheem, Sensire, Attent, de Herbergier, Liemerije, Het Slingelandziekenhuis, Kruiswerk Achterhoek Liemers, Het Cultuur- & Erfgoedpact en Amphion Cultuurbedrijf.

amphion.nl/langlevekunst

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier