Vlnr: Nick Wentink, Nienke van de Gevel, Paula Jansen en Tom Klinker. Foto: Ulrich Heidstra
Vlnr: Nick Wentink, Nienke van de Gevel, Paula Jansen en Tom Klinker. Foto: Ulrich Heidstra Ulrich Heidstra

JCI Doetinchem organiseert landelijk congres

Maatschappij

DOETINCHEM – JCI Doetinchem e.o. houdt op 14 mei a.s. een landelijk congres voor jonge ondernemende mensen uit heel Nederland. Het thema voor het congres is “Meet happiness”. Een thema dat helemaal bij de Achterhoek past als geluksregio.

De afgelopen maanden is door de Doetinchemse vereniging hard gewerkt om een inspirerend programma neer te zetten voor de bezoekers. Naast de algemene ledenvergadering van JCI Nederland, bestaat het programma uit diverse bedrijfsbezoeken, workshops, een keynote, diner en avondfeest. Voorzitter Nienke van de Gevel: “Graag willen we de rest van Nederland kennis laten maken met Doetinchem en de Achterhoek. We zijn allemaal trotse Achterhoekers en we zien dit als een mooie kans om te laten zien hoe ondernemend, innovatief en inspirerend onze regio is”.

Programma

Het congres vindt plaats in Amphion en start vroeg in de ochtend met een welkomswoord door burgemeester Mark Boumans en dagvoorzitter Jaco Voltman. Daarna volgt de keynote van Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek. Vervolgens kunnen bezoekers kiezen uit een aantal inspirerende bedrijfsbezoeken en workshops met medewerking van o.a. Nedcon, De Graafschap, Van Raam en Brekr. De dag wordt afgesloten met een diner en knallend avondfeest. Van de Gevel: “We zijn erg blij dat er zoveel organisaties en bedrijven in de Achterhoek zijn die met hun medewerking of door sponsoring het evenement een warm hart toedragen. Zonder deze bijdrages zou het congres niet kunnen plaatsvinden.”

Junior Chamber International

De afkorting JCI staat voor Junior Chamber International en is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. JCI is gebaseerd op vier pijlers. Community, Training, Business en Internationaal. Leden werken aan het ontwikkelen van een netwerk, zetten zich in voor een positieve verandering in de maatschappij en zien de tijd die zij in JCI investeren als tegenprestatie voor de energie die ze halen uit het actief zijn binnen JCI: learning by doing. Regelmatig worden er landelijke en internationaal trainingen en evenementen rondom diverse thema’s georganiseerd. In Nederland zijn er zo’n 85 ‘kamers’, waarvan JCI Doetinchem er één is. JCI Doetinchem (voorheen Junior Kamer Doetinchem) bestaat al sinds 1978 en organiseert naast leerzame en gezellige activiteiten voor eigen leden ook regelmatig maatschappelijke acties en evenementen voor het goede doel, zoals de D’RUN, Duckrace of Tour de Motorique.

Kennismaken

Ben je onder de 40 jaar, wil je jezelf ontwikkelen en ben je benieuwd wat JCI voor jou kan betekenen, koop dan een ticket voor het congres via www.cvadoetinchem.nl of neem contact op met één van de Achterhoekse JCI kamers voor meer informatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant