Meisjes uit Berlijn. Eigen foto

Meisjes uit Berlijn. Eigen foto

Vakantieouders gezocht voor kwetsbare kinderen uit Berlijn

Maatschappij

DOETINCHEM - Voor aankomende zomer zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die een Berlijns kind een onvergetelijke vakantie willen geven. Het gaat om twee of drie weken in de periode van 20 juli tot en met 9 augustus. De kinderen zijn van 5 tot 12 jaar en hebben, vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard, weinig toekomstperspectief.

Een vakantie in het buitenland en de ervaring bij het vakantiegezin te horen is voor het kind van onschatbare waarde en een opsteker voor later. Het gaat in deze vakantie niet om dure uitstapjes, mooie kleding of luxe cadeaus, maar om tijd, liefde en aandacht. Juist de alledaagse dingen als samen eten, knutselen of een middagje speeltuin betekenen veel voor deze kinderen.
Veel gezinnen nodigen na een eerste vakantie hun vakantiekind vaker uit, om zo een langdurige band op te bouwen. Dit laat zien dat het voor het vakantiegezin ook een waardevolle ervaring is.

Belangstelling
Bent u enthousiast en wilt u meer informatie of wilt een vrijblijvend informatief bezoek? Bel met de vrijwilligers van Pax Kinderhulp 06-4764 3848 of mail naar info@paxkinderhulp.nl. Meer informatie is te vinden op Facebook en op de website.


www.paxkinderhulp.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant