De poster van het concert.

De poster van het concert.

De Mattelier presenteert: Smoorverliefd op Doe Maar!

Muziek

De Mattelier presenteert: Smoorverliefd op Doe Maar!

GROENLO - De Winterswijkse Doe Maar Tribute ‘Smoorverliefd’ is ondertussen al weer aan het twaalfde jaar bezig. De band (voorheen Toe Maar) staat bekend als een van de beste tribute bands van Nederland (volgens de Volkskrant!). Op zaterdag 22 april komt de band met hun unieke show naar De Mattelier in Groenlo. 

Het bracht de band afgelopen jaren op vele uiteenlopende plekken zoals de grote Festivals (Zwarte Cross, Mañana Mañana, Buttonpop), theaterzalen (de band ondernam een uitgebreide theartertour in 2014), bijzondere plekken zoals de vrouwengevangenis en Curaçao, waar de band een uitverkocht concert gaf aan de waterlijn van de Caribische Zee, het clubcircuit en natuurlijk zo’n beetje elk stadsfeest en dorpsplein in Nederland en België. 

Door al die shows heeft Smoorverliefd een stevige reputatie opgebouwd van een band die met bijzonder respect voor de roots van het materiaal een gigantisch feest maakt van elke plek waar ze spelen. Altijd! Dat daarnaast de jongens er ook nog eens extreem goed uitzien en strak gekleed in jaren 80 outfit het podium betreden mag als fijne bonus worden beschouwd..... 

Op 22 april is de Mattelier in Groenlo the place waar het gebeurt: Smoorverliefd speelt die datum de eerste show van het nieuwe seizoen met nieuwe nummers op de set list en hagelnieuwe visuals die je helemaal terug gooien in de jaren ‘80, hét tijdperk waarin Doe Maar omnipresent was. 

De show omvat alle hits, de beste albumtracks en een selectie van obscure nummers die door Doe Maar zelf maar zelden live zijn gespeeld. Het meest recente optreden van Smoorverliefd in Winterswijk was in januari binnen 25 minuten uitverkocht, dus we raden jullie aan niet te lang te wachten met het aanschaffen van tickets voor deze unieke show.

Ter verhoging van de sfeer heeft De Mattelier de arrangementen aangepast aan het publiek: geen koffie met cake, maar bitterballen en een traytje bier. Tickets via demattelier.nl/tickets De entree bedraagt € 20,00 incl. garderobe. Let op! Dit is een staconcert (enkele stoelen beschikbaar voor mensen die niet de hele avond kunnen staan).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant