Het Kleine Holte Koor.  Foto: PR

Het Kleine Holte Koor.  Foto: PR

Kleine Holte Koor presenteert jubileumboek in stijl

Muziek

DOETINCHEM - Het Kleine Holtekoor zet zelf de presentatie van het jubileum-fotoboek luister bij. Op zaterdagmiddag 6 april wordt in ‘t Brewimc in Doetinchem met een mini-concert het boek ‘40 jaar Kleine Holte Koor’ ten doop gehouden. 

Het boek laat door middel van veel foto’s en korte gesprekken met (oud)koorleden in vogelvlucht de dynamische geschiedenis van het koor zien. Diverse dirigenten en theatermakers komen aan het woord. Onder hem is Jos Spijker, met wie het koor door de jaren heen heeft gewerkt. Oud-dirigent Tom Ruijfrok zal het eerste exemplaar uitreiken.
Tijdens de presentatie in ’t Brewinc zingt het koor onder leiding van de huidige dirigent Joost Hekel enkele nummers uit het rijke en gevarieerde repertoire. Daarnaast wordt er een aantal nieuwe nummers gezongen. Na het mini-concert kan het boek worden aangeschaft en is er bij Tesoro een gezellige nazit. Iedereen die het koor een warm hart toedraagt kan deze speciale middag bijwonen. De presentatie begint om 13.30 uur en de toegang is gratis.
Belangstellenden kunnen het boek ook bestellen via de website. Daar is verder de registratie van het 40-jarige jubileumconcert te zien.


www.kleineholtekoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant