Locatiefoto.
Locatiefoto. PR

Humankind BSO Het Speelparadijs keert terug naar de Dichterseweg

Onderwijs

DOETINCHEM - Buitenschoolse opvang Het Speelparadijs is weer de buur van de Canadaschool. Na de tijdelijke huisvesting aan de Wolborgenmate keert Het Speelparadijs terug naar de Dichterseweg 147 in Doetinchem. Humankind is blij met deze verhuizing en benut de kans om de samenwerking met de Canadaschool verder te verdiepen. In januari start op dezelfde locatie namelijk een nieuwe plek voor peuters: Peuteropvang Peuterpret.

 Het was de wens van buitenschoolse opvang Het Speelparadijs. Terugkeren naar hun vroegere locatie naast de Canadaschool aan de Dichterseweg. Terug naar die rustige, groene omgeving, aan het einde van een doodlopende straat, pal tegenover het Canadapark. Eindelijk is het zover. Wel zo handig dat de kinderen na school voortaan in een paar passen bij het Speelparadijs zijn.

Avontuur
Met de verhuizing heeft Het Speelparadijs de beschikking over vier extra ruimten. Deze gaan zij inzetten voor allerlei bijzondere activiteiten. Zo worden een dj-ruimte met draaitafel, een videokamer met green screen en een muziekruimte met allerlei instrumenten gerealiseerd.
Sarah Wagenaar, vestigingsmanager van Humankind-locatie Het Speelparadijs: “Wij geloven in groei en bloei van ieder kind. Mede door het bieden van uitdaging en afwisseling krijgen kinderen de kans zichzelf en hun talenten verder te ontdekken. De beeld- en geluidruimtes zijn een verrijking naast ons reguliere activiteitenaanbod. De kinderen kunnen niet wachten!”

Nieuw voor peuters
Per 10 januari 2022 opent op dezelfde locatie aan de Dichterseweg ook een nieuw adres voor peuters van 2-4 jaar: Peuteropvang Peuterpret. Zodra het mogelijk is zijn ouders van harte welkom om een kijkje te nemen bij BSO Het Speelparadijs en Peuteropvang Peuterpret. Meer weten? Neem contact op met Sarah Wagenaar via 06-86890661 of sarahwagenaar@humankind.nl.

Coronamaatregelen
De enige tegenvaller is dat de overheid dinsdag 14 december heeft afgekondigd dat zowel basisscholen als BSO’s hun deuren moeten sluiten.
De BSO’s zijn gesloten vanaf dinsdag 21 december tot en met vrijdag 24 december. Kinderen van ouders in cruciale beroepen en kinderen in een kwetsbare positie kunnen wel terecht bij de BSO.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier