Archieffoto van een Odion team uit de beginjaren. Foto: PR

Archieffoto van een Odion team uit de beginjaren. Foto: PR

Foto: PR

Tafeltennisvereniging Odion houdt reünie

Sport

GAANDEREN- Op zaterdag 12 november viert tafeltennisvereniging Odion het 60 + 2 jarig bestaan. Twee jaar geleden was het vanwege corona helaas niet mogelijk om dit te vieren.

De vereniging komt graag in contact met oud-leden in verband met de reünie die op 12 november gehouden wordt. In het online ledensysteem zijn namelijk enkel nog gegevens terug te halen tot 2009 en de bond kan de vereniging vanwege de privacywetgeving helaas geen oudere ledengegevens aanleveren.

Om die reden doet de organisatie een oproep via social media omdat het bereik van de vereniging vrij beperkt is en alleen de bekende namen van de laatste jaren benadert kunnen worden, terwijl men juist verder terug wil in de tijd.

In de jaren ‘80 was TTV Odion namelijk een van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland. Er werd geacteerd op het hoogste niveau en de vereniging had enkele nationale toppers die Odion vertegenwoordigde. De vereniging was echter meer dan alleen maar ‘de top’. Er waren destijds meerdere teams waarvan we de namen van spelers helaas niet meer weten. Ook die wil de vereniging nu graag bereiken.

Aanmelden voor de reünie, of doorgeven van namen kan via email: ttv.odion@hotmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier