De trotse Doetinchemse winnaars van de verkiezing 'Schoenmakerij van het Jaar 2023'. Foto: Loek Buter

De trotse Doetinchemse winnaars van de verkiezing 'Schoenmakerij van het Jaar 2023'. Foto: Loek Buter

Schoenmakerij Veens Doetinchem is schoenmakerij van het jaar 2023.

Algemeen

DOETICNHEM - Maandag 13 maart 2023 tijdens De Dag voor de Schoenmaker bij CAST in Nieuwegein is de uitslag van de Schoenmakerij van het Jaar bekend gemaakt. Schoenmakerij Veens uit Doetinchem won de titel en is daarmee de Schoenmakerij van het Jaar 2023. Eigenaren Richard en Nicole Veens zullen daarmee een jaar lang de ambassadeursrol voor de Schoenmakerij vervullen. En uiteraard ontvingen zij ook de beker en een groot spandoek.

De wedstrijd “De Schoenmakerij van het Jaar” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Bij deze wedstrijd is de klant van de schoenmaker in eerste instantie aan zet. Ofwel de gunfactor van de klanten is medebepalend.

Schoenmakerij Veens uit Doetinchem het bedrijf van eigenaren Richard en Nicole Veens is een prachtige zaak, een pure schoenmakerij waar prachtig vakwerk wordt geleverd. Een echt visitekaartje voor de schoenmakerij. Het bedrijf is zowel uit reviews als formulieren naar voren gekomen. Het wordt geroemd door klanten omdat er altijd “kwaliteit en puur vakmanschap” wordt geleverd. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd een vriendelijke glimlach en er wordt ook tijd genomen voor de klant. Daarnaast een jong team dat creatief is en denkt in oplossingen. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier