Nederland, Amsterdam, 5 maart 2014
Martijn Koning, cabaretier
Foto: Merlijn Doomernik
Nederland, Amsterdam, 5 maart 2014 Martijn Koning, cabaretier Foto: Merlijn Doomernik Merlijn Doomernik

Pure stand-up comedy met Martijn Koning Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit

Cultuur

DOETINCHEM – Als een stier wachtend voor de arena, stond Martijn Koning hij met z’n kop tegen het houten schot te duwen het afgelopen coronajaar. Wat heeft die ‘pauze’ met hem gedaan? Hoe ziet de Koning van de Toekomst eruit? Ontdek zijn nieuwe show aanstaande vrijdag om 20:00 uur bij Amphion.

Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Waar anderen even uitpuffen, stroopte hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Hij is dolblij dat hij weer op tournee is! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op je af. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy waarin natuurlijk ook de veelbesproken Baudet-roast is verwerkt.

Praktisch

Martijn Koning is vrijdag 12 november om 20:00 uur te zien in de Rabobank Zaal van Amphion Cultuurbedrijf. Kijk voor meer informatie en tickets op amphion.nl/theater

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant