Werk van Ali Klompenhouwer. Eigen foto
Werk van Ali Klompenhouwer. Eigen foto

Expositie Steenders Palet in kapel Bronkhorst

Cultuur

BRONKHORST/STEENDEREN – De uit Steenderen afkomstige kunstschilders van het Steenders Palet, Diny Boogman en Ali Klompenhouwer exposeren hun werk van 30 juli tot en met 5 augustus in de Kapel van Bronkhorst. Dagelijks geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Het belooft weer een kleurrijk geheel te worden. De twee dames uit Steenderen die samen de schilderkunst beoefenen verrassen met ieder hun eigen stijl.
Het Steenders Palet bestaat sinds het overlijden van Tineke Roorda in januari 2021 uit Diny Boogman en Ali Klompenhouwer. “Wij zullen onze Tineke missen maar ze kijkt mee!”
De aquarellen van Diny Boogman zijn altijd een lust voor het oog. Met haar kleurrijke palet geeft ze uitdrukking aan haar liefde voor de natuur. Op haar beurt verrast Ali Klompenhouwer met haar uitbundige bloemenschilderijen en prachtige landschappen. Haar abstracte werk wekt bij iedere bezoeker verwondering.

Door de vele invloeden gedurende hun ontwikkeling bij verschillende kunstenaars is hun stijl meer gedurfd en aangepast. Verf en kleurgebruik, maar vooral de kunst van het weglaten, geven de schilderijen een warme en vrolijke uitstraling. Ali en Diny nodigen iedereen uit om hun werk te komen bewonderen.

Werk van Diny Boogman. Eigen foto

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier