Fragment uit de film. Foto: Martin Dam Kristensen
Fragment uit de film. Foto: Martin Dam Kristensen Martin Dam Kristensen

Rose, Rosa, Roos, Rosalie, Rosan opgelet: tweede kaartje gratis

Cultuur

DOETINCHEM – Je naam is geld waard bij Amphion Filmhuis! Heet jij Rose, Rosa, Roos, Rosalie, Rosan of heb je een andere voornaam die direct afgeleid is van de naam Rose? Dan is het tweede filmkaartje voor de bejubelde feelgood drama Rose gratis in het openingsweekend van 1 t/m 3 december. 

Inger is schizofreen en woont in een inrichting. Door de juiste hoeveelheid medicatie en het mijden van te veel prikkels, kan zij een redelijk normaal leven leiden. In de herfst van 1997 gaat ze met haar zus en haar man mee op een busreis naar Parijs. Eenmaal aangekomen in Parijs blijkt Inger een verborgen agenda te hebben en betrekt ze iedereen in de zoektocht naar een belangrijk persoon uit haar verleden.
De Deense regisseur Niels Arden Oplev baseerde het scenario deels op zijn eigen ervaringen en koos voor een sterrencast met Lene Maria Christensen (The Legacy), Søren Malling (Borgen) en Sofie Gråbøl (The Killing). De film scoorde hoog bij het publiek tijdens de afgelopen editie van Film By The Sea.
Heb jij dankzij je voornaam recht op het tweede kaartje gratis voor de vertoning van de film Rose op 1, 2 of 3 december? Koop dan je tickets op vertoon van je identiteitsbewijs aan de kassa van Amphion Filmhuis, locatie Hofstraat 2. Reguliere tickets zonder korting zijn uiteraard ook online te boeken via amphion.nl/film.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier