Suzanne Agterberg. Foto: PR
Suzanne Agterberg. Foto: PR PR

Informatiemarkt en lezing over autimse

Zorg

DOETINCHEM - Autisme heb je een leven lang. Ook later in je leven heb je te maken met vragen over hoe met autisme om te gaan. Rondom Autisme, MEE Oost en de Nederlandse Vereniging Autisme (NVA) Gelderland houden op zaterdag 29 oktober in de Stadskamer samen een informatiemarkt over ondersteuning bij autisme. 

De informatiemarkt is dan ook voor, door, met en over mensen met autisme. Van 10.00 tot 12.00 uur is er een lezing van Suzanne Agterberg (ervaringsdeskundige, autismespecialist en schrijfster van verschillende boeken over autisme).
Van 12.00 tot 14.00 uur is er een infomarkt en themabijeenkomsten. Op de informatiemarkt vind je diverse personen, instellingen en stichtingen die zich inzetten voor mensen met (een vermoeden van) autisme. Tot nu hebben Lidy Derksen, Eustache Sollman, Erna Dogger, Growingmindsupport, Velthuis-rtc, spectrumvisie, zorgburodeliemers, mee-oost, rondomautisme, nva , CS Yoga Autimaat zich aangemeld. Boven in het gebouw vinden er themagesprekken plaats. Onderwerpen zijn: Hoe is het om te leven als vrouw met ASS? Leven met autisme en in het algemeen, leven met een depressie? Wat betekent het om moeder te zijn van een kind met autisme?
Deelname is gratis. Aanmelden/ info: infomarktautisme@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant