Vorige editie van Nationale Balkon Beweegdag.
Vorige editie van Nationale Balkon Beweegdag. PR

Nationale Balkon Beweegdag

Zorg

DOETINCHEM - Op vrijdag 20 mei organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met lokale partners de 3e Nationale Balkon Beweegdag. Het grootste balkonfeest voor ouderen! Ook de buurtsportcoaches van het Doetinchemse Sportbedrijf; Sport-ID zullen op deze dag een aantal locaties langsgaan om zoveel mogelijk ouderen op afstand een gezellige en sportieve dag te laten beleven.

Het ‘Balkon Bewegen’ is een initiatief dat in de coronaperiode is ontstaan waarbij buurtsportcoaches samen met fysiotherapeuten langs woon- en zorgcentra gaan om ouderen een gezellige en sportieve ochtend of middag te laten beleven op hun balkon of in de tuin. Net zoals de afgelopen jaren kan iedereen laagdrempelig meedoen en wordt het een gezellig feest!

Op vrijdag 20 mei wordt er met de Nationale Balkon Beweegdag landelijk aandacht besteed aan de balkon gym. De buurtsportcoaches zullen deze dag op de volgende locaties balkon gym verzorgen:

- Om 10.00 uur op het plein bij wijkcentrum de Zonneboom (Zonneplein 4, Doetinchem)

- Om 11.30 uur buiten voor Sensire Waterrijk (Willy Brandtplein 22, Doetinchem)

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Nationale Balkon Beweegdag? Neem dan contact op met buurtsportcoach Lydia van Kleef via l.vankleef@sportservicedoetinchem.nl of via 06-39644494.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier