Hans Dales.
Hans Dales. PR

Wethouder Hans Dales lijsttrekker voor de VVD in Doetinchem

Politiek

Doetinchem – Wethouder Hans Dales is tijdens de algemene ledenvergadering door de leden van de VVD in de gemeente Doetinchem unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. 

Hans is geboren en getogen Doetinchemmer. Hij begon in 1983 als zelfstandig ondernemer en was jaren actief bestuurslid bij diverse ondernemingsverenigingen in Doetinchem. Het besturen en ondernemen zit hem dus in het bloed. In 2017 werd hij actief voor VVD Doetinchem. Tijdens lokale verkiezingen in 2018 werd hij gekozen als raadslid. Sinds 2019 is Hans tevens fractievoorzitter. En in augustus 2021 volgde hij Maureen Sluiter op als wethouder van de gemeente Doetinchem. 

“Als mensenmens vind ik het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten. Of het nou gaat om economie of cultuur: we moeten het samen doen en dan bereik je ook wat. Ook bij jeugd, jeugdhulp en onderwijs staat de mens centraal, zeker na het coronatijdperk. De uitdaging voor mij is om samen met de inwoners onze mooie stad met de omliggende dorpen en kernen nog mooier te maken en als wethouder daarin de verbindende schakel te zijn. Ik kijk ernaar uit aan de slag te gaan met de kansen en uitdagingen die er liggen voor onze gemeente!” 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier