Wethouder Ingrid Lambregts en Martijn Bax (rechts) proosten op de start van de bouw. Foto: PR
Wethouder Ingrid Lambregts en Martijn Bax (rechts) proosten op de start van de bouw. Foto: PR

Start bouw eerste woningenKeppelplantsoen Doetinchem

Wonen

DOETINCHEM - Zaterdag 13 januari werd een vloerplaat gelegd als startsein voor de bouw van nieuwbouwplan Keppelplantsoen. Op de bouwlocatie aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem is inmiddels goed te zien dat de bouwwerkzaamheden zijn begonnen. Om dit te vieren nodigden Gelders Projecten Bureau I en Ten Brinke alle kopers en projectbetrokkenen uit voor een feestelijke bijeenkomst.

Iedereen werd warm ontvangen in het Graafschap College. Na de eerste koffieronde mochten alle aanwezigen achter het muzikale spektakel van Sambam aan in een heuse stoet naar de bouwplaats. Daar nam Martijn Bax, directeur vastgoed Ten Brinke vestiging Doetinchem, het woord: “Ondanks de moeilijke tijd starten we hier met bouwen.” Hij vertelde over de ligging en toegankelijkheid van het plan. “In Keppelplantsoen kijkt elke woning uit op groen, dat is uniek.”

Doetinchem blijft groeien
Wethouder Ingrid Lambregts volgde met een korte speech en nodigde de aanwezige kinderen uit voor de officiële handeling. Ze gaf aan trots te zijn om deze maand weer aanwezig te zijn bij een startsein van een bouw in Doetinchem. “Naast de bouw van de eerste 30 woningen bouwt Ten Brinke door met 20 woningen in Keppelplantsoen. Goed nieuws dus voor geïnteresseerden uit gemeente Doetinchem en daarbuiten. Een mooie mix van woningen voor starters, doorstromers/gezinnen en levensloopbestendige woningen.” Onder luid getrommel werd de vloerplaat gelegd en kwam er een bellenblaasspektakel op gang nadat de knop ingedrukt werd.

Lees verder onder de foto:


Start bouw Keppelplantsoen. Foto: PR

Als afsluiter werd er met alle genodigden geproost op de bouwplaats en ging de feestelijke stoet terug naar het Graafschap College. Dit was een uitgelezen kans voor kopers om hun nieuwe buren te leren kennen. Er zijn inmiddels ruim 40 woningen verkocht en kopers waren massaal aanwezig om de start bouw te vieren en vast buurt te maken.  

Meer informatie via deze website

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant