Foto: PR
Foto: PR

Viering Dag van de Leraar tijdens gratis Onderwijsgesprek

Onderwijs

Viering Dag van de Leraar tijdens gratis Onderwijsgesprek

DOETINCHEM – Op 5 oktober - de Dag van de Leraar - wordt tijdens ‘Het Onderwijsgesprek’ het vak van leerkracht/leraar/docent gevierd. In de eerste editie van dit schooljaar gaat presentator Wendelien Wouters in gesprek met onderwijsprofessionals over hoezeer je als leraar in het leven van kinderen/ jongeren ertoe doet.

Het verhaal van Milio van de Kamp (o.a. schrijver van het boek Misschien moet je iets lager mikken) benadrukt nog maar eens hoe betekenisvol je als leraar bent in het leven van opgroeiende mensen.
Zijn verhaal wordt omlijst door portretten van verschillende leraren, met: SO- leraar van het jaar 2022 Steffie van der Meijden, Carolien Bosman die als zij-instromer de overstap naar het onderwijs maakte en Sander Berendsen, docent MBO/HBO die ‘een ode aan de leraar’ brengt! Deze avond wordt feestelijk geopend door Jorik Huizinga, wethouder Onderwijs van de gemeente Doetinchem.

Het Onderwijsgesprek is donderdag 5 oktober in de Seesing Flex Zaal, locatie Hofstraat 159. Ontvangst vanaf 19:30 uur, start van Het Onderwijsgesprek om 20:00 uur. De toegang is gratis, wel is aanmelding via amphion.nl/onderwijsgesprek verplicht. Dit is een samenwerking van het onderwijsveld en Amphion. We organiseren drie keer per jaar inspirerende gesprekken op het snijvlak van onderwijs en samenleving en zijn dankzij de bijdrage van het onderwijsveld gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

IJsselgroep, Iselinge Hogeschool, Achterhoek VO, Graafschap College, IJsselgraaf, PRO8, Gelderveste, Samenwerkingsverband Doetinchem, Paraat scholen, Essentius, De Onderwijsspecialisten, Onderwijs Coöperatie Gelderland, De Laetare en Zone.college & Groene Lyceum Doetinchem zijn partner in Het Onderwijsgesprek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant