Johannes van Offeren. Foto: PR
Johannes van Offeren. Foto: PR PR

Johannes (7) Europees kampioen kickboksen

Sport

‘Johannes the Killer’ beste van Europa in zijn categorie

DOETINCHEM - De 7-jarige Johannes van Offeren is vorige week zondag bij het Youth Open Championship Europees Kampioen geworden. Johannes, ook wel Johannes the Killer genoemd, uit Doetinchem won zijn duels in de leeftijdscategorie van 6 tot 7 jaar en mag zich officieel Europees Kampioen noemen.

Johannes traint bij House of Champions (HOC) in Westervoort en trapt en stoot op Europees niveau als geen ander in zijn leeftijdsklasse. De zware trainingen en vele oefeningen hebben hem dan ook de titel gebracht.
De Doetinchemmer ‘The Killer’ word getraind door trainers Joshua van Osch en Chris van Venrooij, die uit Arnhem komen. Ook assistent trainer Youssef Uarghe heeft hard met de jeugdige kampioen gewerkt.

Rico Verhoeven
Johannes mocht alleen meedoen als hij hard bleef trainen en hij zich bleef inzetten tijdens de trainingen. Ondanks zijn 7-jarige leeftijd heeft hij een prestatie van formaat behaald. Hij reageerde trots na afloop: “Ik heb hard getraind en mijn best gedaan. Ik ga mijn belt ook op school laten zien en hoop er nog veel te winnen. Ik hoop dat ik later net zo goed word als Rico Verhoeven.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier