OV-Ambassadeurs leggen alles uit. Foto: Ben Vulkers

OV-Ambassadeurs leggen alles uit. Foto: Ben Vulkers

OV-ambassadeurs helpen reiziger op weg

Vervoer

DOETINCHEM - Reizen met het openbaar vervoer niet niet voor iedereen even eenvoudig. Maar wie vragen heeft over de bus, trein of haltetaxi kan altijd op weg worden geholpen door de OV-ambassadeurs.

Deze ambassadeurs verzorgen op woensdag 15 november een OV -proefreis vanuit station Doetinchem. Geschikt voor mensen die het openbaar vervoer al een tijdje niet meer hebben gebruikt maar ook voor de ervaren reiziger, die toch nog wat vragen heeft Deelnemers krijgen op het station duidelijk uitgelegd hoe zij met hun OV-chipkaart kunnen in- en uitchecken bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunnen zij oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. Onderweg ervaren zij hoe het is om te reizen met bus of trein.
Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom een geldige OV-chipkaart of de bankpas mee of koop tijdens de proefreis uw kaartje. Na aanmelding wordt men telefonisch geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats. Aanmelden kan via de website of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038-4540 130.


www.ervaarhetov.nl/proefreis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant